Hej
Ja też jestem fryzjerką i prowadziłam swój salon w Polsce przez 5 lat.
Mój mąż wyjechał,a ja zostałam sama z 3,5 letnim synkiem w Polsce.
Mijał czas i miałam dylemat salon,klientki coś co budowałam przez dłuższy czas
czy rodzina w komplecie.
Podjęłam decyzję RODZINA!!!!!!!!!!
Zamknęłam salon ,spakowałam walizkę i wyjechalismy z synkiem do męża.
To była ciężka,ale jak najbardziej słuszna decyzja,bo rodzina( jak jest taka możliwośc )powinna byc razem.
Nie żałuję podjętej decyzji,jesteśmy razem,ja spełniam się zawodowo puki co w domku,ale nadal robię to co kocham.
Synek jest szczęsliwy,bo jest tatuś i mamusia,a to dla Niego jest najważniejsze
Co do farbowania włosów w ciąży,to odradzam jak koleżanka po fachu farbowanie włosów na blond przy kontakcie ze skórą,ale jak najbardziej baleyage jest możliwy.Co do farbowania w pierwszym trymescie to myślę,ze można ja sama farbowałam(chyba,że jest ciąża zagrożona to odradzam),ale trzeba zwrócic uwagę ,żeby farba nie zawierała związków metali.
Pozdrawiam wszystkie mamy
Może któraś z Was mieszka na Bilingstad przy Ikei i ma pociechę,mniej więcej w wieku 4 lat?

Ja też jestem fryzjerką i prowadziłam swój salon w Polsce przez 5 lat.
Mój mąż wyjechał,a ja zostałam sama z 3,5 letnim synkiem w Polsce.
Mijał czas i miałam dylemat salon,klientki coś co budowałam przez dłuższy czas
czy rodzina w komplecie.
Podjęłam decyzję RODZINA!!!!!!!!!!
Zamknęłam salon ,spakowałam walizkę i wyjechalismy z synkiem do męża.
To była ciężka,ale jak najbardziej słuszna decyzja,bo rodzina( jak jest taka możliwośc )powinna byc razem.

Nie żałuję podjętej decyzji,jesteśmy razem,ja spełniam się zawodowo puki co w domku,ale nadal robię to co kocham.
Synek jest szczęsliwy,bo jest tatuś i mamusia,a to dla Niego jest najważniejsze

Co do farbowania włosów w ciąży,to odradzam jak koleżanka po fachu farbowanie włosów na blond przy kontakcie ze skórą,ale jak najbardziej baleyage jest możliwy.Co do farbowania w pierwszym trymescie to myślę,ze można ja sama farbowałam(chyba,że jest ciąża zagrożona to odradzam),ale trzeba zwrócic uwagę ,żeby farba nie zawierała związków metali.
Pozdrawiam wszystkie mamy

Może któraś z Was mieszka na Bilingstad przy Ikei i ma pociechę,mniej więcej w wieku 4 lat?